Renovering for vandværk

Kloakafdelingen er gået under jorden!
Vi er i fuld gang med en større renoveringsopgave for GHT Vandværk, hvor vi står for udskiftningen af vandværkets forsyningsledninger.
Billederne er fra Haraldsvej på Højby Lyng, hvor arbejdet skrider sikkert og planmæssigt frem 
Vejret viste sig i går fra sin bedste side og bragte smilet frem hos vores medarbejder Niels 
Som autoriseret kloakmester udfører vi en bred vifte af opgaver – store som små. F.eks. tilslutning til offentlig kloak, nedsivningsanlæg, renovering/udskiftning af kloakledninger m.m. for både private og erhverv.

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere