Ny udlært VVS-montør
Hos Kaj Larsen A/S er vi stolte af endnu en gang at bidrage med en ny dygtig håndværker!
For nyligt kunne vi nemlig fejre Laurits – vores ny udlærte vvs-montør – som er kommet godt igennem svendeprøven med et meget flot resultat! 🎊🥳🥇 Stort tillykke til ham! 😍🙂
I lørdags havde Laurits inviteret til Svendegilde i haven – vi siger tusind tak for en god aften! ☀️🍻🥳
Vi er så heldige, at Laurits har valgt at blive hos os, så det kan være, at det er ham, der dukker op hjemme hos dig næste gang, du sender bud efter os! 🫶😃👍

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere