kaj Larsen A/S

Butikken – Hvad vi kan hjælpe dig med?

På Vangen 6 i Nykøbing Sjælland kan du besøge vores butik og showroom, hvor du vil kunne finde inspiration i vores udvalg til fornyelse af badeværelsesprodukter. Uanset om du skal have udskiftet håndvaskarmaturet, toilettet, renovere eller lave helt nyt badeværelse står vi klar til at hjælpe dig med professionelt råd og vejledning af fagfolk, til lige netop dit projekt.

I butikken finder du de VVS-artikler du skal bruge indenfor badeværelser og køkkener– alt fra moderne armaturer til badeværelsesmøbelsæt, og vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer.

Til dine gør det selv projekter finder du også fittings til rør og VVS-installationer samt et udvalg af el-artikler og lyskilder.

Vi er autoriseret Panasonic Pro Partner og har i butikken en udstilling af de sidste nye luft/luft varmepumper og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Herudover finder du også i udstillingen et udvalg af elpaneler fra Glamox, Adox og Nobø, lyskilder og el-artikler fra GN belysning samt et udvalg af belysningsløsninger fra SG.

Nedenfor finder du et udpluk af vores varer i butikken

Har du ikke fundet information om det du søger eller mangler du råd og vejledning omkring ét eller flere produkter er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller sende os en mail.

B

ARMATURER

Vi forhandler alle typer armaturer til hele huset, alt fra termostatbatterier, håndvask- og køkkenarmaturer til udebrusere, brusersæt og blandingsbatterier med udløbstud til badekar.

I vores butik og showroom finder du et udvalg af armaturer i forskellige udformninger, størrelser, materialer og design for enhver smag.

Vi forhandler anerkendte mærker som Grohe, Oras, Damixa, Hans Grohe, Børma og Vola.

kaj Larsen A/S
B

MØBLER & SPEJLE

Skal du renovere eller lave nyt badeværelse så kom forbi vores butik og showroom og se vores badeværelsesmoduler og spejle.

Her har du mulighed for at mærke den gode kvalitet af produkterne, se farverne og de fine og funktionelle detaljer samt at få råd og vejledning.

Vi forhandler badeværelsesmøbler fra Dansani og IFÖ (Geberit) og spejle fra Duravit, Dansani og IFÖ (Geberit).

B

VASKE

I vores butik og showroom finder du et udvalg af vaske i forskellige størrelser og udgaver, fritstående, til montering på bæringer samt vaske med alternative placeringer til armaturet til brug i for eksempel mindre badeværelser med sparsom plads.

Det kan være en større opgave at vælge den rette størrelse og design og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Vi forhandler vaske fra Duravit, Dansani, IFÖ (Geberit), Laufen og Juvel (køkkenvaske).

B

TOILETTER

Da du bruger dit toilet flere gange om dagen, er det vigtigt at vælge et toilet, som passer ind i dit badeværelse. En model som tilfredsstiller dine behov i forhold til funktion, design og rengøringsvenlighed. Toiletter findes i mange udformninger og størrelser, både til store badeværelser eller mindre med begrænset plads.

Du finder i vores butik og showroom et udvalg af fritstående- og væghængte toiletter og bidet modeller. Som det nyeste vi kan tilbyde, er de moderne douchetoiletter, hvor brugeren kan blive skyllet med kropsvarmt vand fremfor at bruge toiletpapir. Ligeledes finder du også indbygningscisterner og betjeningsplader hertil samt et udvalg af toiletsæder fra IFÖ (Geberit) og Pressalit.

Har du brug for gode råd eller vejledning så hjælper vi dig gerne med at finde frem til den rigtige løsning, som passer til dig og dine behov.

B

EL

Besøg vores butik og showroom. Det er en æstetisk oplevelse med god inspiration. Du får ikke bare professionel og kompetent rådgivning. Du vil også få inspiration fra vores varierede sortiment inden for diverse LED-lyskilder. Udstillingen omfatter ligeledes produkter fra SG Armaturen og andre artikler til ”gør-det-selv”-opgaver.
Kaj Larsen A/S er Panasonic Pro Partner. Du vil derfor altid kunne se de sidste nye modeller fra Panasonic udstillet i butikken, hvor du fx også kan se elpaneler fra Glamox og Nobø. Og vi rådgiver dig naturligvis gerne til det produkt, der bedst imødekommer dine behov og ønsker.