Kloak

Et af vores specialer er kloakarbejde, hvor vi påtager os alle typer af opgaver – fra service og rensning af faldstammer til spuling af stoppet kloak i jorden. Men også mindre opgaver som en stoppet køkken- eller håndvask tager vi os af. 

hvad kan vi hjælpe med?

Hvis kloakken er stoppet, kan vi rense afløb, toiletter eller brønd. Vi foretager også reparationer eller udskiftninger af defekte kloakrør og septiktanke – f.eks. i tæt samarbejde med forsikringsselskaber. Vi tilbyder tilslutning til offentlig kloak, ligesom vi kan afhjælpe tilstoppede kloakker i tæt samarbejde med lokal slamsuger. Vi kan lokaliseret brønde og dæksler ved hjælp af specielt søgeudstyr.

Vi skifter løbende gamle septiktanke af beton til nye af plastik. Den er en opgave, som vi løser i fritidshusene fra 1960’erne og 1970’erne. Rør og brønde udskiftes også til plastik, så rødder fra træer ikke længere kan finde vej ind og ødelægge dem. Plastik forlænger kloakkernes levetid betragteligt.

Vi udfører tv-inspektion af kloak i parcelhuse og udfører de efterfølgende reparationer. Med tv-inspektion kan vi lokalisere problemer og skader til konkurrencedygtige priser.

Vi foretager regn- og spildevandsinstallationer i nyopførte parcelhuse og fritidshuse. Vi har bred erfaring på området med mange typer opgaver, herunder nybygning med etablering af ny indvendig kloak. Vi råder over en stærk maskinpark med flere små rendegravere og en op til 8.5 tons gravemaskine, rendergraver og jorddumper osv.

Kloakansvarlig Stefan Schwartz-Jørgensen, som står for vores kloakafdeling, sørger for at indhente de nødvendige tilladelser til f.eks. nedsivningsanlæg og kloak. Du kan som kunde derfor være tryg ved, at alle myndighedsbestemmelser overholdes.

Få et tilbud nu