Autoriseret el-installatør

Du har el-opgaven, vi Elektrikeren

Vi har autoriserede elektriker løsninger. Både til private, institutioner, offentlige og private virksomheder i Nykøbing, Rørvig, Odsherred & Vestsjælland.
Elektriker i Odsherred – Nykøbing Sj. - Rørvig - Asnæs - Fårevejle - Holbæk
B

Elektriker

Som autoriseret el-installatør med solid erfaring får du hos os kvalificeret hjælp og rådgivning og vi tilgår enhver el-opgave med høj faglighed og grundighed.

Vi udfører el-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner og leverer alle vores installationer og opgaver efter gældende love og regler.

Vores erfarne team har et bredt kompetencegrundlag hvorfor vi bl.a. kan tilbyde ny installation i helårs- og sommerhuse, reparation- og udskiftning og fejlfinding på eksisterende installationer, installering og servicering af luft/luft varmepumper, etablering af ladestandere til elbiler, fejlfinding på kabler i jord.

Har du brug for hjælp til en opgave der ikke er nævnt så kontakt os gerne for en drøftelse.

EL-arbejde
B

EL-arbejde

Vi udfører service på og udbedring af eksisterende installationer, udskiftning af tavler, lovliggørelse af elinstallationer, etablering af ny udvendig belysning og sensorstyring, fejlfinding på kabler i jord med specielt måleudstyr, tilslutning og montering af LED spot i eksisterende lofter, intelligente bygningsinstallationer (IBI) bl.a IHC og Weiser fra Schneider Electric, tilslutning af hvidevarer og emhætter m.m.

Ladestander
B

Ladestandere til elbiler

Vi tilbyder professionel montering og installation af ladestandere til elbiler og udfører den komplette installation, kabelføring, isætning af tavlekomponenter og tilslutning af din evt. egen ladestander.

Vi rådgiver og sikrer, at du får den rigtige løsning i forbindelse med opladning af din elbil tilpasset dine behov.

Vi kan bl.a. tilbyde ladestandere fra Schneider, som er robuste, designet til at håndtere det danske vejr og er nemme at betjene.

Læs mere om produktet her

Varmepumpe
B

Varmepumper

Som autoriseret Panasonic Pro Partner kan vi tilbyde en komplet løsning indenfor luft/luft varmepumper. Vi har et indgående produktkendskab og tæt samarbejde med producenten og leverandørerne. Vores montører opdateres løbende via kurser og træning og sikrer derved høj kvalitet og faglighed i vores arbejde.

Ved køb og montering af en varmepumpe hos os sørger vi for indberetningen af din varmepumpe til Panasonic, som kvitterer med 5 års udvidet totalgaranti såfremt der udføres årligt eftersyn af varmepumpen.
Vi leverer og monterer din nye varmepumpe inkl. opsætning til Wi-Fi så den kan fjernstyres via app samt vejleder vi i brug og vedligeholdelse.
Varmepumpens udedel kan med fordel beskyttes mod vind og vejr med en varmepumpeskjuler. Vi tilbyder levering og montering af varmepumpeskjulere i træ til din varmepumpe.

Solceller
B

Solceller

Solceller er ren energi.

EL-regningen bliver reduceret, når du producerer din egen “grønne” strøm.

Vores anlæg leveres med hybrid inverter, så de er forberedt til batteripakker, som kan tilkøbes.