Her ses ejer Jan Larsen, hans kone Pernille Harhoff og grundlægger Kaj Larsen foran butikken og værkstedet på Vangen 6 i Nykøbing Sj.

Vores historie

 

Det er 56 år siden, at virksomheden Kaj Larsen A/S blev stiftet af ægteparret Bodil og Kaj Larsen, som åbnede den første butik i Stårup i 1966. I 1976 flyttede de den videre til Savværksvej 4, hvor der også blev åbnet en butik. I dag er der også afdelinger i Holbæk og Asnæs. Bodil og Kaj Larsen trådte ud af virksomheden i 1999, hvor deres søn Jan Larsen, som er uddannet VVS-tekniker, VVS-installatør og kloakmester, overtog.

Kaj Larsen A/S løser enhver opgave inden for VVS-tekniske anlæg, kloak- og el-arbejde og tilstræber at gøre vores bedste hver gang, så kunderne får en god oplevelse.

Mange af vores medarbejdere har været ansat gennem en lang årrække, så kunderne bliver mødt af en stabil medarbejderstab. På samme måde har flere af kunderne fulgt os gennem mange år – heraf nogle af dem i op til 50 år. Vi lytter til vores kunder behov og tilstræber altid at finde de rigtige løsninger. Vi videreuddanner vores medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og anvender de nyeste teknikker.

I dag er det Vangen 6 i Nykøbing, som udgør rammen om butik og værksted, der strækker sig over ca. 1.500 kvadratmeter. Virksomheden beskæftiger ca. 100+ ansatte, og løser alle former for VVS-, kloak- og el-opgaver i Odsherred og Nordvestsjælland.

Siden 1999 er alt inden for servicevogne, lager og butik blevet registeret med et stregkodesystem, og alle servicevogne er udstyret med GPS-registrering, så kontoret altid har overblik over alle servicevogne. Kaj Larsen A/S råder desuden over de nyeste og mest effektive it-systemer inden for branchen, og alle opgaver fordeles i dag elektronisk via Ipad.

Her ses Bodil og Kaj Larsen, som grundlage VVS-virksomheden Kaj Larsen A/S i 1966. De overlod driften til deres søn i 1999.

Jan og Jesper Larsen ved forældrenes VVS-virksomhed.

Det første værksted åbnede i Stårup i 1966. Det andet på Savværksvej åbnede i 1991.