Vi uddanner fremtiden

I går afholdte vi årets lærlingedag, hvor vores 13 lærlinge var samlet på tværs af VVS, Kloak og El afdelingerne til en spændende dag med både fagligt og socialt fokus. 
Vi vil med lærlingedagen give vores lærlinge de bedste forudsætninger for en god og lærerig uddannelse samt motivere og gøre dem stolte af deres fag, og det at være en del af en større virksomhed.
Anders Moestrup fra Mobako introducerede vores lærlinge for deres typeprofil og herudover var kommunikation og samarbejdsøvelser på dagens program.

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere