VVS

Vi tilbyder alle former for service inden for VVS-løsninger – fra udskiftning af gamle vandvarmere i fritidshuse til montering af luft/vand varmeinstallationer. Vi foretager også udskiftninger af toiletter og blandingsbatterier samt både mindre og større reparationer for såvel privat- og erhvervskunder.

hvad kan vi hjælpe med?

Løber toilettet eller drypper vandhanen, har vi enten mulighed for at komme og reparere det eller udskifte til noget nyt. Drejer det sig om rørskader, klarer vi også det, så du kan få vand og varme igen. Mange af disse opgaver med rørskader kører ofte via forsikringsselskaber, og her samarbejder vi med langt de fleste.

Vi laver årligt mange badeværelser i fritids- og helårshuse. Du kan trygt overlade hele processen til os, da vi koordinerer arbejdsgangen med de øvrige håndværkere som f.eks. murer, tømrer og maler. Vi råder selv over udførelse af el-, VVS- og kloakarbejde.

Hos Kaj Larsen A/S tilbyder vi alle former for blikkenslageropgaver fra zinktagrender, nedløb, inddækninger og zinkviste. Er skorstenen utæt, klarer vi inddækningen. Er der tale om skifertag, kan vi også løse opgaver i den forbindelse.

Vi udfører årligt mange varmepumpe-, luft/vand- og jordvarmeløsninger, som er eksempler på, når VVS- og el-arbejde skal koordineres. Med vores egen el-afdeling er det muligt at tage flere opgaver inden for energioptimering, som i dag er et stort arbejdsområde for Kaj Larsen A/S.

Vi har mange års erfaring med at installere VVS-løsninger til
nybyggerier, hvad enten det er helårs- eller fritidshuse. Vi dækker Odsherred og hele Sjælland, og vi udfører ca. 250 VVS-installationer i nyopførte eurodan-huse om året.

Få et tilbud nu