En stærk kæde består af stærke led

Det gælder også samarbejdsforhold. Kaj Larsen A/S er fast samarbejdspartner med en række udvalgte virksomheder. Det er partnerforhold, der bygger på gensidig tillid og faglige kompetencer fra begge parter.

eurodan-huse

Virksomheden blev grundlagt i 1978 af N.C. Dahl og er et danskejet familieforetagende med rødder i det sønderjyske. Det drives og ledes i dag af brødrene Thomas og Rasmus Dahl, der begge siden barnsben har fulgt virksomheden, der blev etableret af deres far.

Fundamentet hos eurodan-huse bygger på de gamle principper om håndværkskvalitet. De har fokus på at bygge gode og solide kvalitetshuse og deres mission for fremtiden er, at eurodan-huse skal være danskernes foretrukne leverandør af enfamiliehuse.

Vi har et godt og langvarigt samarbejde med eurodan-huse og har siden 2002 været fast underleverandør. Vi udfører alle VVS-installationer i eurodan-huse på hele Sjælland og Bornholm. Vores fælles mål er sammen, at skabe de optimale rammer for et trygt og velfungerende hjem og at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Se mere her: eurodan-huse.dk

kaj Larsen A/S
kaj Larsen A/S

NYDAN-HUSE

Nydan Byg ApS blev grundlagt i 1970 af Axel Sørensen og har siden 2016 været drevet af Kasper Larsen.
 
Firmaet har til huse i Nykøbing Sjælland og har kunder fra hele landet. De er den lokale og troværdige samarbejdspartner og en del af deres idégrundlag er at anvende lokale leverandører, entreprenører og håndværksmestre da de tror på, at det giver de mest tilfredse og lokale kunder.
 
Nydan- Huse har mere end 50 års erfaring med byggeopgaver i Odsherred og har i de seneste år opbygget stor ekspertise inden for opførelse af fritidshuse og har en bred palette af huse i forskellige størrelser, planløsninger og arkitektoniske udtryk. Herudover udfører de alle typer af opgaver fra ombygning, renovering og reparation.
 
Vi har et godt og solidt samarbejde med Nydan-Huse igennem mange år og vores fælles mål er, at hjælpe vores kunder med at gøre deres boligdrømme til virkelighed.
 
Se mere her: Nydan-huse.dk

Træhuse.dk

Firmaet har til huse i Kirke Hyllinge og har siden 2014 været ejet af Kim Dufour, som i 2021 også startede firmaet Murstenshuse.dk.

Træhuse.dk bygger specialdesignede træhuse af alle slags, miljøvenlige energihuse og fritidshuse i alle planer og størrelser og har bygget mere end 200 huse. Alle huse er lavenergihuse og materialerne er af nøje udvalgt kernetræ. Husene er individuelt tilpasset kundernes ønsker og behov, hvilket gør det mere personligt. Høje standarder og god kvalitet prioriteres højt, hvilket også afspejles i de mange gode anmeldelser, som kan læses på deres hjemmeside.

Vi har et godt samarbejde med træhuse.dk og har siden 2020 været fast underleverandør. Vi udfører alle VVS-installationer for træhuse.dk og er meget glade for og stolte over, at være med til at bygge huse der opfylder kundernes ønsker og drømme.

Se mere her: træhuse.dk

 

kaj Larsen A/S
kaj Larsen A/S

SEEST HUSE

Seest Huse – Danmarks flotteste Huse – er fritidshuse i særklasse.
Med over 55 års erfaring drives Seest Huse i dag i 2. generation af Ida Skare som Adm. Direktør og Klaus Skare som Teknisk Direktør.

Firmaet blev grundlagt i 1970 af ægteparret Gerda og Gert.
Administration og produktion ligger i Kolding.
De 3 permanente udstillingspladser ligger i Blovstrød, Kolding og Skødstrup.
Seest Huses hovedmarked er Sjælland, hvor faste håndværkere og entreprenører opfører Seest Huse fra A-Z.
Seest Huse har opnået et godt brand gennem tiden, hvor kvalitet, pris og tryghed er i højsæde.

Vi har et godt samarbejde med Seest Huse, og har siden 2022 været fast underleverandør. Vi udfører alle VVS-installationer i Seest Huse på hele Sjælland, og er meget glade for og stolte over, at bidrage til at skabe kvalitetshuse i særklasse.

Se mere her: Seesthuse.dk