Besøg fra Lions Odsherred

Vi har i ugens løb haft besøg i butikken af et par søde herrer fra Lions Odsherred i forbindelse med et ”gør det selv” projekt, hvor de skulle bruge nogle rør. Rørene skulle bruges til et tøjstativ da pigerne i Lions ønskede bedre opbevaring af tøj og sko. Som I kan se på nedenstående billeder, er det et rigtig flot stykke arbejde de har fået lavet.
Har du et projekt, hvor du mangler rør, fittings eller andre VVS produkter så kig forbi butikken og lad os hjælpe dig.

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere