Danmarks sødeste kunder

I samarbejde med eurodan-huse bygger vi danskernes drømmehuse og gør deres boligdrømme til virkelighed.
Vi udfører alle VVS-installationer i eurodan-huse på hele Sjælland og Bornholm og har været fast underleverandør siden 2002. Det er et samarbejde vi er meget glade for.
Vores søde kunder forkæler og sørger godt for vores montører på byggepladserne, og det sætter de stor pris på. 
På billedet nedenfor ses den luksuriøse forkælelseskasse fra et byggeri vi er i gang med i Gislinge.

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere