Sommerhuset vinterklar
Vinterklargøring af sommerhuset
 
Hører du til dem der ikke anvender dit sommerhus i vinterhalvåret, så er det vigtigt at lukke det ordentligt ned. Når du lukker sommerhuset ned for vinteren, er det særligt potentielle vandskader forsaget af frostsprængninger du skal forebygge.
 
Lad os hjælpe dig med at gøre sommerhuset klar til vinteren. Vi går dit sommerhus igennem, kontrollere husets vandinstallationer, tømmer rørene for vand, frostsikrer toilettet, tømmer og afmontere termostatbatterier, tømmer eventuelle opvaske- og vaskemaskiner, blæser rørene igennem med trykluft og lukker for hovedhanen.
 
Kontakt os allerede i dag for en aftale på telefonnr. 59911410 eller på mail: info@kajlarsen-vvs.dk.
 
Vi ser frem til at høre fra dig

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere