Vi er på forkant

Vi er på forkant! 🙂

Mange leverandører af varmepumper melder, at deres lagre i Danmark næsten er tomme. Dette grundet manglende komponenter på grund af den aktuelle COVID-19 situation, der påvirker leverancerne.

Vi har nu fyldt lageret op med Panasonic luft til luft varmepumper og sidder klar til at modtage dit opkald på telefonnr. 59911410, hvis du ønsker en ny varmepumpe eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om Panasonic luft til luft varmepumper her; https://www.aircon.panasonic.eu/…/panasonic-nz9ske…/

God weekend 😊

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere