Køber el-installatørfirma
Vi kan med stor glæde oplyse, at Kaj Larsen A/S køber el-installatørfirmaet, Odsherred El-Service A/S, der med sine 11 dygtige medarbejdere er kendt for god kvalitet, et højt serviceniveau og tilfredse kunder.
 
Den mangeårige ejer og leder af Odsherred El-Service A/S, Dan Jensen, har af helbredsmæssige årsager besluttet at afhænde virksomheden, og det har i den forbindelse været vigtigt for Dan at finde en sund og stærk lokal virksomhed, som kan drive el-virksomheden videre.
 
Herved sikres både virksomhedens dygtige loyale medarbejdere, og kunderne vil forsat få den samme gode service, som altid har været kendetegnet for Odsherred El-Service A/S. Dans hustru, Nauja, vil tilmed fortsætte som en del af det daglige team i Kaj Larsen A/S.
 
Vi er derfor ikke i tvivl om, at opkøbet er et perfekt match, som blot vil gøre os endnu stærkere og være til fordel for alle parter.
Sammen vil vi fordoble vores bemanding af el-montører og dermed kraftigt styrke vores kapacitet, samt give endnu mere komplet service med et stærkt fokus på dygtige medarbejdere og god kvalitet i alt, hvad vi gør!
 
Vi ser frem til at give medarbejderne i Odsherred El-Service A/S en varm velkomst som en del af Kaj Larsen A/S

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere