VE-uddannelse bestået
Det glæder os at kunne fortælle, at vores 2 medejere Lasse Hagelund og Allan Akselbo begge for nyligt har bestået deres VE-uddannelse og, at vi nu er at finde på listen over VE-godkendte virksomheder hos Energistyrelsen. Dette som et led i at dygtiggøre vores medarbejdere og sikrer vores kunder der skal energiforbedre deres bolig kan opnå tilskud, og at vi har dokumenterede kompetencer til at installere deres VE-anlæg korrekt så de får de største udbytte af anlægget.
 
Vi er godkendt til:
-skift til luft til vand-varmepumpe
-skift til jordvarme
-luft til luft varmepumpe
 
Vi ønsker stort tillykke til Lasse og Allan med deres beståede eksamen

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere