Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk

Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivt
foretager målinger.
Vores elektrikere fik på dagen mulighed for at teste teorien på deres egne testapparater, en lærerig dag med genopfriskning af faglig relevant viden!

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Projekt i flotte omgivelse

Projekt i flotte omgivelse

Vi har været en del af det store renoveringsprojekt på Aggersvold Gods for WR-EntreprisePå Aggersvold Gods har vi været med til at ombygge den gamle hestestald og ridehal til 68 super flotte nye hotelværelser, og her har der været brug for vores dygtige elektrikere og...

læs mere