Konvertering af gasfyr

Er du også træt af dit gasfyr?
Hvis du er på udkig efter en ny opvarmningskilde til dit hus, og den gerne må være både bæredygtig for miljøet og din pengepung, kunne en konvertering til varmepumpe måske være løsningen for dig! 
Hos Kaj Larsen A/S udfører vi konvertering af gasfyr til luft/vand varmepumper – både EL og VVS – og har netop afsluttet installationen for en kunde i Holbæk.
Hvis du vil høre mere om varmepumpeløsninger, ring til os. 

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere