Nybyggeri på Getsøvej

Nybyggeri af seniorbofællesskab og fælleshus
Vi er stolte over at være en del af opførelsen af 24 almene rækkehuse og et fælleshus for Thormann A/S på Getsøvej i Nykøbing Sj., hvor vi har VVS, El og ventilations- entreprisen
Byggeriet er godt i gang og boligerne forventes klar til indflytning sommeren 2023.
På billederne ses vores dygtige montør Magnus i gang med at installere fjernvarme i én af de mange boliger 

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere