Køb af Smeden i Riis
Vi kan med stor glæde oplyse, at Kaj Larsen A/S køber VVS-firmaet Smeden i Riis, der med sine 11 dygtige medarbejdere er kendt for god kvalitet, med kundepleje og service i højsædet.
Efter snart 35 år i spidsen for firmaet, ønsker ejer Niels Andersen, at drosle lidt ned og samtidig fremtidssikre firmaet. Dette gøres ved at sælge firmaet til en sund og stærk virksomhed, som kan videreføre Smeden i Riis og derved sikre medarbejdernes gode arbejdsplads og kunderne fortsat vil få samme gode service som hidtil.
Niels Andersen vil stadig stå i spidsen for den daglige drift på den nuværende adresse i Riis og vil fungere som sin egen afdeling og servicere nuværende og nye kunder på lige fod med Kaj Larsen A/S.
Vi ser dette opkøb som et perfekt match, som blot vil gøre os stærkere og være en fordel for alle parter, så vi på bedst mulig måde kan servicere nye og eksisterende kunder i hele Nordvestsjælland.
Vi ser frem til at byde medarbejdere fra Smeden i Riis velkommen som en del af Kaj Larsen A/S 🙂

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere