Hold varmen i vinter
Skal vi hjælpe dig med at holde varmen i vinter? 🥶
 
Én af de mest effektive varmepumper på markedet er landet på hylden hos Panasonic.
 
Ny Flagship Panasonic HZ25XKE med nanoe TM X-teknologi i energiklasse A+++, specielt designet til det barske klima i Norden.
 
Den nye Flagship har et imponerende højt SCOP på 5,69, hvilket giver den en stor energieffektivitet.
Herudover har den avancerede styringsmuligheder, ydeevne på topniveau, et flot og stilrent design og intelligente funktioner der alle er med til, at forbedre indeklimaet og gøre dit hjem til et renere og rart sted at være.
 
Ønsker du et bedre indeklima og en effektiv luft/luft varmepumpe med høj ydeevne så kontakt os allerede i dag
 
📞tlf.nr. 59911410 eller send os en mail til info@kajlarsen-vvs.dk.
 
Vi ser frem til at høre fra dig 😊
 
På billederne nedenstående ses vores dygtige elektrikerlærling Malte i færd med, at færdiggøre installationen af en luft/luft varmepumpe hos én af vores kunder.

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere