L-AUS kursus
I går var elektrikerafdelingen på L-AUS kursus og blev opdateret på sikkerhed og dimensioneringer vedr. kabelanvendelse. Herudover havde vi også besøg af Schneiders lokale konsulent, som fortalte om de seneste nye muligheder inden for opladning af elbiler. Vil du vide mere om dine muligheder for opladning af din elbil så kontakt os gerne for et besøg og et tilbud på telefonnr. 59911410 eller på mail: info@kajlarsen-vvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig 🙂
Læs mere om Schneiders ladestandere til elbiler her; https://www.se.com/…/product…/62395-evlink-wallbox/…

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere