Ny ejerkreds
Vi er stolte over at kunne præsentere en ny æra i Kaj Larsen A/S med nye kompetencer i ejerkredsen, der skal være med til at fremtidssikre virksomheden. 🎊
 
Vi har som virksomhed været igennem en flot udvikling de seneste mange år takket være vores dygtige medarbejdere.
Vi har et ønske om, at fortsætte udviklingen i årerne fremover, så derfor er det en fornøjelse at byde velkommen i ejerkredsen til tre af vores nøglemedarbejdere, Allan Akselbo, Henrik Nymann og Lasse Hagelund, samt tre erfarne erhvervsfolk, Niels Düring Pedersen, John Thomas og Jens Vasehus.
 
De tre aktive investorer indgår ligeværdigt i ejerskabet og vil med deres mangeårige erfaring og forskellige kompetencer fokusere på fortsat vækst, digitalisering og bæredygtighed i videreudviklingen af Kaj Larsen A/S.
 
Vi er overbevist om, at vi med denne holdopstilling, netop har samlet de kompetencer, som skal bringe vores virksomhed videre, og stadig med et stærkt fokus på medarbejdere, kvalitet og kundeservice i alt, hvad vi gør!
 
Vi ser meget frem til det nye samarbejde!

Har du læst disse nyheder?

Opstart af fjernvarme

Opstart af fjernvarme

Nu er fjernvarmeprojektet i Asnæs og Fårevejle gået i gang.Vi er startet på arbejdet i Fårevejle Stationsby, og I kan derfor forvente at se vores grønne biler i disse områder de næste par år!Det er spændende at få lov til at være med til så omfattende et projekt, for...

læs mere
Velafholdt Grøn Energidag!

Velafholdt Grøn Energidag!

Tusind tak til alle, der kom forbi os til Grøn energidag.Til arrangementet var der mange nysgerrige besøgende, der gerne ville høre mere om de grønne løsninger, solceller, batteripakker og varmepumper , som vi her hos Kaj Larsen A/S kan tilbyde – i samarbejde med...

læs mere
Vores elektrikere er ajour

Vores elektrikere er ajour

Vores dygtige elektrikere har denne uge deltaget i L-AUS kursus med undervisning fra Elsikkerhed.dk Her stod den på opdatering af verifikation af elinstallationer, bl.a. ved gennemgang af, hvordan man mest effektivtforetager målinger.Vores elektrikere fik på dagen...

læs mere