El

Vi laver komplette el-installationer og har mange års erfaring med at installere el-løsninger til nybyggeri, hvad enten det er helårs- eller fritidshuse. Vi dækker primært Odsherred, men også det Nordvestsjællandske område.

hvad kan vi hjælpe med?

Vi udfører alle former for service og reparation på både større og mindre el-installationer – fra udskiftning af en afbryder, udvidelse af installationen, montering af komplet ny el-tavle til fejlfinding på installationer med kortslutninger og overgang.

Vi kan levere og montere komplette løsninger inde for både luft/luft- og luft/vand-varmepumper, levering og opkodning af fjernstyring til anlæggene samt udførsel af service. Vi kordinerer selv arbejdsopgaverne mellem el og VVS.

I dag kan der være mange penge at spare på driften af lys og varme anlæg. Det er derfor vigtigt at tænke hele vejen rundt i boligen, når man skal investere i nyt for at få den optimale løsning. Vi er altid behjælpelige med et samlet løsningsforslag på både el og VVS.

Med et solcelleanlæg kan du producere din egen strøm til at dække en del af dit elforbrug. Hos Kaj Larsen A/S har vi mange års erfaring med levering og montering af både små og mellemstore anlæg.

Vi laver komplette elinstallationer – både traditionelt og intelligent- styret installationer. Vi kan levere en komplet løsning med både stærkstrøm, data, antenne og belysning.

Få et tilbud nu