Om Kaj Larsen A/S

Det er 54 år siden, at virksomheden Kaj Larsen A/S blev stiftet af ægteparret Bodil og Kaj Larsen, som åbnede den første butik i Stårup i 1966. I 1976 flyttede de den videre til Savværksvej 4, hvor der også blev åbnet en butik. I dag er der også afdelinger i Holbæk og Asnæs. Bodil og Kaj Larsen trådte ud af virksomheden i 1999, hvor deres søn Jan Larsen, som er uddannet VVS-tekniker, VVS-installatør og kloakmester, overtog. 

Kaj Larsen A/S løser enhver opgave inden for VVS-tekniske anlæg, kloak- og el-arbejde og tilstræber at gøre vores bedste hver gang, så kunderne får en god oplevelse.

Mange af vores medarbejdere har været ansat gennem en lang årrække, så kunderne bliver mødt af en stabil medarbejderstab. På samme måde har flere af kunderne fulgt os gennem mange år – heraf nogle af dem i op til 50 år. Vi lytter til vores kunder behov og tilstræber altid at finde de rigtige løsninger. Vi videreuddanner vores medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og anvender de nyeste teknikker.

I dag er det Vangen 6 i Nykøbing, som udgør rammen om butik og værksted, der strækker sig over ca. 1.500 kvadratmeter. Virksomheden beskæftiger ca. 50 ansatte, og løser alle former for VVS-, kloak- og el-opgaver i Odsherred og Nordvestsjælland.

Siden 1999 er alt inden for servicevogne, lager og butik blevet registeret med et stregkodesystem, og alle servicevogne er udstyret med GPS-registrering, så kontoret altid har overblik over alle servicevogne. Kaj Larsen A/S råder desuden over de nyeste og mest effektive it-systemer inden for branchen, og alle opgaver fordeles i dag elektronisk via Ipa

vores Kunder

Hos Kaj Larsen A/S har vi både privat- og erhvervskunder, som vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser for samt overholde aftaler og leveringstidspunkter for.

Mange af vores privatkunder har mange fulgt os gennem en lang årrække, da vi deltager i både totalentrepriser og mindre reparationer. Vi lægger vægt på at udføre kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og tilstræber altid at overholde aftaler og leveringstidspunkter. Vi foretager desuden udskiftninger af vandvarmere, toiletter og blandingsbatterier. Alle opgaver behandles med samme faglige stolthed uanset størrelsen.

I forbindelse med et afsluttende arbejde i bryggers ses overmontør Allan Akselbo sammen med Per Arnskov, som har været kunde gennem 50 år.

Fritidshuse

Vi udfører nye badeværelser i fritidshuse i hele Odsherred, og her står vi for al koordinering med øvrige håndværkere, så kunderne altid kan føle sig i trygge hænder.

Læs mere på www.nydan.dk

Helårshuse

Vi har gennem mange år udført VVS-installationer i alle eurodan-huse på Sjælland, Lolland og Falster. Årligt udføres der over 250 VVS-installationer i nye huse.

Læs mere på www.eurodan-huse.dk

Vores Historie