Besøg vores showroom

Du kan besøge vores butik og showroom, hvor du kan finde inspiration på de mange udstillinger og dermed få nemmere ved at vælge, hvad der passer til netop din bolig. Du har mulighed for at få rådgivning af professionelle fagfolk til lige netop dit projekt.

I butikken finder du alle nyheder inden for badeværelser – fra moderne armaturer til lækre badeværelsesmøbelsæt, og vi hjælper gerne med inspiration og kommer med ideer – uanset om det gamle badeværelse bare skal friskes op, eller du skal have helt nyt badeværelse fra A-Z.

et udpluk af vores varer

armaturer

Vi forhandler alle typer armaturer fra badetermostater til blandingsbatterier til håndvaske.  Uanset om du skal bruge et med udløbstud til badekar eller et med håndbruser, finder du det hos os.

Møbler

Skal du lave helt nyt badeværelse med flere skabs- eller skuffemoduler eller blot udskifte et mindre badeværelsesmodul, finder du det i vores store udvalg, hvor vi også har spejle og diverse tilbehør, så du kun behøver gå et sted hen.

vaske

At vælge en håndvask i den helt rette størrelse og design kan være en større opgave. I vores showroom og butik finder du et stort udvalg – fra vaske til nedfældning, fritstående eller til montering på bolte.  

toiletter

Et toilet er ikke bare et toilet. De fås i dag i flere varianter fra f.eks. den klassiske gulvmonterede til det væghængte og i bidétmodeller. Som det nyeste kan man få de moderne dusch-modeller, hvor brugeren kan blive skyllet med kropsvarmt vand fremfor at bruge toiletpapir.